Preşedintele ligii spaniole a anunțat sosirea lui Mbappe la Real Madrid

0
Publicat:

Preşedintele ligii spaniole, Javier Tebas, a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid, în această vară, afirmând că pe starul francez îl aşteaptă "cinci sezoane de oportunităţi" la campioana Spaniei, informează cotidianul AS.

Kylian Mbappe. FOTO: Arhiva Adevărul
Kylian Mbappe. FOTO: Arhiva Adevărul

Mbappe (25 de ani) se va despărţi la finalul acestui sezon de Paris Saint-Germain, club la care a evoluat începând din 2017, iar fanii lui Real Madrid aşteaptă acum cu nerăbdare anunţul oficial privind trecerea sa la gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Conform presei internaţionale, oficializarea contractului dintre Mbappe şi Real Madrid ar urma să aibă loc după finala Ligii Campionilor, în care spanioli vor înfrunta echipa germană Borussia Dortmund, în data de 1 iunie la Londra.

"Mbappe este jucătorul lui Real Madrid din sezonul viitor. Este unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, alături de Vinicius şi Bellingham. Real Madrid va avea o echipă grozavă", a declarat Tebas într-un interviu acordat ziarului argentinian Ole, adăugând că asta "nu garantează desigur câştigarea campionatelor".

Referitor la acest răspuns, jurnalişti de la Ole i-au spus lui Tebas că Mbappe vine la Madrid cu gândul de a câştiga Liga Campionilor, un obiectiv neatins ca jucător la PSG, iar preşedintele La Liga a replicat: "Dacă a semnat un contract pe cinci ani, are cinci sezoane de oportunităţi".

Kylian Mbappe a primit luni seară Trofeul UNFP, atribuit ce Sindicatul fotbaliştilor profesionişti din Franţa celui mai bun jucător al sezonului, pe care l-a câştigat pentru a cincea oară consecutiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite